produkter direkte fra italienske gårder og små produsenter til ditt hjem

- Rask levering i hele Norge

-  Kjøp nå, Pay Later med KLARNA

- Alle priser inkluderer mva

- Gratis frakt over 1500kr. eller i area: (se kart)

- Fornøyd eller refundert

- Enkel retur og bytte

Varene som tilbys blir handlet inn fra nøye utvalgte produsenter og fraktet direkte til Norge. Vi velger produkter som blir dyrket i de riktige områdene og som er uten kunstige tilsettningsstoffer, noe som fører til mat som er mer velsmakende, mer næringsrik, mer bærekraftig og dermed også garanterer et sunnere kosthold.

Vi har valgt små produsenter fra forskjellige områder i Italia for å kunne tilby varer med høy kvalitet og har også som mål å levere varene så raskt som mulig etter produksjon.

Takket være geografien og historien til Italia har det blitt utviklet en meget variert og spesialisertkulinarisk tradisjon som følger lokale tradisjoner

Dette er en produktsamling jeg sjelden har opplevd. Å kunne få bestilt slike produkter, spesielt ekte ublandet canino olivenolje, er bare helt utrolig. Dette er noe som MÅ prøves. Samtidig brenner innehaver for mat, og har en genuin interesse for at folk i hele Norge skal få en autentisk og ekte smak av Italia. Å kaste vekk penger på halvfabrikat kan alle gjøre, men her får du the real deal :) dette gjelder alle produktene jeg har prøvd. Det er ca 8-10 stk jeg har prøvd. Jeg driver catering og er restaurantkokk. Nyt Italia :)
Christopher Muir
https://goo.gl/maps/WzKwcvyqKdGZB2Ch7

Retur & Refund

Er du ikke fornøyd med varer, eller finner du feil/skader i order innen 30 dager fra mottakelse, får du full refusjon og gratis returnering.

Gjelder det angrekjøp kan du til enhver tid avbestille/bytte. Hvis varene allerede er sent må du kun betale retur-frakt. Ta kontakt når som helst, vi finner den best løsning for deg

Organisasjon nr.930992984 

Adresse

Øddetoppen 28, Leira i Valdres